Lokale butikker bygger videre på kæmpesucces i Fredericia

Lokale butikker bygger videre på kæmpesucces i Fredericia 

Samarbejdet mellem de lokale butikker Kappels Vinhandel, Fredericia Isenkram & Ranch Svendsen Fredericia er blevet styrket yderligere hen over sommeren.

 

”Under Corona havde vi en kæmpe succes med vores Live-Salg, på Facebook, derfor var det også naturligt at udvikle vores samarbejde. Vi har derfor arbejdet intenst på vores nyeste lancering Fredericiagaver.dk” siger Dennis Kappel, Indehaver af Kappels Vinhandel

 

Fredericiagaver.dk er en hjemmeside hvor lokale erhvervsdrivende i hele trekantområdet kan købe deres firmajulegaver. Priskategorierne spænder vidt fra 300 - 900 kroner, og med det fælles samarbejde, er der en utrolig stort udvalg i sortimentet. Bestillingerne foregår nemt, enten via hjemmesiden, eller ved at kontakte Daniel, Dennis eller Søren. Efter man har bestilt sine firmajulegaver, Leveres de personligt i hele trekantområdet.

 

”Under nedlukningen, var vi nødt til at gå andre veje, ”posen” skulle rystes, og deraf opstod dette samarbejde, hvor vi gik Live med vores varer. Vi indså hurtigt at vi ”havde et match”, når vi blandede vores sortiment, kunne det noget helt unikt. Man vil derfor på Fredericiagaver.dk kunne finde alt hvad hjertet begærer af smykker, ure, vine, spiritus, gaveartikler og isenkram. Der er over 50 mærker at vælge imellem. Hvis ikke man kan finde det helt rigtige kan man selvfølgelig også købe et gavekort, der kan bruges i butikkerne hvor man får over 15.000 forskellige varenumre at vælge imellem” fortsætter Søren Svendsen, dagligleder af Ranch Svendsen Fredericia.

 

Når man køber sine firmajulegaver fra Fredericiagaver.dk støtter man lokale erhvervsdrivende, der til dagligt brænder for byen.

 

”Vi er en del af Fredericias store handelsliv og kæmper hver dag for at kunne tilbyde de helt rigtige varer, til de helt rigtige priser til vores kunder. Vi har derfor også sagt til os selv, at alle de produkter vi har udvalgt, skal være relevante, og til den helt rigtige pris. Skulle en virksomhed ønske noget helt specifikt, klarer vi stensikkert også det, og der vil derfor aldrig være noget at tabe ved at bruge os som den lokale julegaveleverandør.” Slutter Daniel Huusmann, Indehaver Fredericia Isenkram.

 

Fakta:

 

Fredericiagaver.dk lanceres 1. september 2021.

Fredericiagaver.dk er et samarbejde der udelukkende henvender sig til B2B salg, det er derfor kun erhvervsdrivende med et cvr.nr der kan bestille på Fredericiagaver.dk.

 

De 3 butikker der indgår i samarbejdet er:

Fredericia Isenkram, Vendersgade 1G, 7000 Fredericia

Kappels Vinhandel, Danmarksgade 28B, 7000 Fredericia

Ranch Svendsen, Fredericia, Gothersgade 1, 7000 Fredericia